Noutati

Buldozerul Cat D7 – dotat cu tehnologii de neegalat in industrie

 Noul buldozer cu roata de antrenare inaltata - Cat D7 - ofera performante mai mari si o tehnologie de neegalat care ii sporeste cu 8%  productivitatea fata de modelul anterior.

Imbunatatirile aduse noului model D7 ajuta clientii sa obtina maximum de la buldozerul lor. Transmisia complet automata cu 4 trepte ofera o eficienta optima in ceea ce priveste consumul de combustibil si performantele de impingere, plus un mod de operare simplu si usor. Cu o putere de 197 kW (265 CP) si o masa operationala de 29.776 kg, noul buldozer D7 inlocuieste modelul anterior D7E.

 D7 impinge cu pana la 8% mai mult material pe ora decat modelul anterior D7E, fiind cu aproximativ 6% mai greu si cu 12% mai puternic. Capacitatea lamei este marita cu 10%, iar trenul de rulare cu roata inaltata asigura o deplasare si un echilibru mai bune, precum si o forta de penetrare crescuta.

La fel ca modelele D6 si D8T, noul D7 foloseste o transmisie complet automata cu 4 trepte. Prin schimbarea fina a treptelor, transmisia se ajusteaza continuu pentru o eficienta si putere maxime la nivelul solului, fara a interventia suplimentara a operatorului.

Cabina complet reproiectata, comuna cu modelele D5 si D6 / D6 XE, ridica standardul in termeni de confort si productivitate. Operatorii se vor bucura de mai mult spatiu, mai multe reglaje ale scaunului si ale comenzilor, pentru un confort optim, precum si de o interfata pentru operator ce foloseste un ecran tactil de 254 mm (10 inch), usor de utilizat. O camera retrovizoare standard de inalta definitie transmite imaginile direct pe display-ul principal.

 Optiuni tehnologice fara precedent

D7 se pozitioneaza ca lider in industrie printr-o varietate de oferte tehnologice usor de utilizat si care ii ajuta pe clienti sa profite la maximum de investitia intr-un astfel de utilaj. Functia Slope Indicate este standard in cadrul pachetului premium de afisare, indicand pe display inclinarea utilajului si panta transversala, pentru o referinta usoara.

ARO (Optiunea Attachment Ready) cu functia Assist este o optiune pregatita pentru nivelare, la pachet cu controlul de baza al lamei si un nou set de functii de asistenta, care ajuta operatorii sa fie mai productivi intr-un timp mai scurt.

Cat Grade cu Slope Assist ofera asistenta de baza pentru pozitionarea lamei, fara a necesita un hardware suplimentar sau semnal GPS. Display-ul principal actualizat face ca sistemul sa fie intuitiv si usor de utilizat.

Optiunea Attachment Ready (ARO) din fabrica ofera puncte de montare, suporturi si un sistem hardware optime si simplifica instalarea oricarei marci de sistem de control al pantei.

Blade Load Monitor ofera feedback in timp real cu privire la sarcina curenta vs. sarcina optima a lamei, pentru optimizarea capacitatii lamei.

Functia Stable Blade este foarte receptiva la comenzile operatorului adresate lamei, rezultand suprafete mai netede.

Controlul Tractiunii reduce automat deraparea senilei, economisind timp, combustibil si reducand uzura senilelor.

Functia AutoCarry automatizeaza ridicarea lamei, pentru a mentine o sarcina consistenta in lama si a reduce deraparea senilei.

 Clientii pot adauga, de asemenea, din fabrica functia Cat Grade cu 3D. Senzorii de masurare inertiala (IMU) avansati asigura viteza si precizie mai mari, fara a necesita senzori de pozitie in cilindri. Antenele de mici dimensiuni sunt integrate in plafonul cabinei pentru o mai buna protectie, iar receptoarele GPS sunt montate in interior, astfel incat sa fie in siguranta odata cu blocarea usilor. Interfata Grade intuitiva pentru operator de 254 mm (10 inch), asemenea unui ecran de smartphone, faciliteaza invatarea rapida a meniului de comanda. Pentru mai multa versatilitate, platforma sistemului de operare Android OS permite instalarea de aplicatii personalizate.

 Pregatit pentru comanda de la distanta

D7 este pregatit din fabrica pentru instalarea sistemului de comanda de la distanta. Componentele interne sunt integrate in sistemele utilajului, iar un conector extern permite instalarea (de tip plug and play) pe cabina al unei unitati pentru control de la distanta. Functia Cat Command for Dozing² reprezinta o solutie de control de la distanta pentru un plus de siguranta si productivitate si este oferita in doua versiuni: fie o Consola de Comanda portabila LOS (line-of-sight), pentru controlul utilajului aflat in campul vizual al operatorului, fie o Statie de Comanda de la distanta pentru LOS si NLOS (non-line-of-sight  - fara vizibilitate directa asupra utilajului) – disponibila incepand cu finele anului 2021.

 Conectati-va la o eficienta mai mare

Tehnologia telematica disponibila prin Cat Link ajuta la eliminarea complexitatii gestionarii santierelor – prin colectarea datelor generate de utilaje, materiale si oameni – si furnizarea lor in formate personalizabile.

Product Link colecteaza date in mod automat si precis de la utilaje (orice tip si orice marca), acestea putand fi vizualizate online prin intermediul aplicatiilor web si mobile.

- Accesati informatiile oricand si oriunde prin interfata VisionLink. Reprezentantii Cat va pot ajuta la configurarea unui abonament personalizat, disponibil fie cu raportare celulara sau prin satelit, fie in ambele variante.

Cat App ajuta la gestionarea bunurilor dvs. - in orice moment - direct de pe smartphone.

Depanarea la distanta (Remote Troubleshoot) economiseste timp si bani, permitand reprezentantului Cat sa efectueze teste de diagnosticare de la distanta. Actualizarile rapide de la distanta (Remote Flash) ale software-ului de bord, efectuate la un moment convenabil, fara ca un tehnician sa fie prezent, reduc timpul potential de update cu pana la 50%.

- Profilul aplicatiei si ID-ul operatorului economisesc timp, salvand setarile preferate ale utilajului.

- Securitatea Utilajului - Codul de Acces ofera un nivel suplimentar (si totodata optional) de siguranta, solicitand operatorului sa introduca ID-ul inainte de pornirea utilajului.

 Sursa: https://www.bm-cat.com/ro-ro/buldozerul-cat-d7-dotat-cu-tehnologii-de-neegalat-industrie

Cosul meu

Nu aveti produse in cos